Hi, ik ben Kristel: copywriter, digital nomad en berggeit in één. Ideale combi als je het mij vraagt.

En toen wist ik zeker: tot hier en niet verder

 

Copywriting is een vak apart. Het is zóveel meer dan woorden op papier zetten, zinnen maken en online zichtbaar zijn. Met unieke en ijzersterke content zet je jezelf neer als onderscheidend merk, zodat jij meer, leukere én beter betalende klanten aantrekt. 

En dat is precies waar ik jou mee help. Door het aan mij uit te besteden of door het samen mét mij te doen. 

Hi, ik ben Kristel

 

Als copywriter heb ik inmiddels al meer dan ik-weet-niet-hoeveel-honderen teksten geschreven. Mijn teksten zorgen niet alleen voor de ‘wauw-factor’ (niet mijn woorden, vraag maar aan mijn klanten), want nee: dat vind ik niet genoeg.

Verdriedubbeling van bezoekers, stijging in verkopen uit mailings (soms zelfs binnen één week al met 450%), bizarre groei in volgers op social media en vooral het ein-de-lijk aantrekken van ideale klanten.

Dát zijn de resultaten die ik samen met mijn opdrachtgevers behaal en behaald heb. Samen met jou streef ik naar het hoogst haalbare.

 

How it all started

Van criminoloog naar copywriter

 

Ik doe wat ik het liefste doe: schrijven. Het is cliché om hier te vermelden, maar toch: schrijven zit in mijn bloed. Ik ben nog net niet met een pen in mijn handen geboren.

En tóch ging ik Criminologie studeren. Bijkbaar vond ik dat op dat moment spannender. Het schrijven liet ik nooit los. Je wil niet weten hoeveel boekjes, schriftjes, notities en volgekrabbelde blaadjes toen al door mijn woning slingerden.

Langzaamaan verschoof ik van offline schrijven naar online schrijven. Jaren geleden begon ik een reisblog, waarin ik al mijn avonturen vastlegde. Het zaadje was geplant.

Zoekt en gij zult (niet) vinden… 

Terug naar mijn afstudeerperiode. Als criminoloog dus. Iedereen happy en trots – en ik natuurlijk ook wel – maar wat steeds door mijn hoofd spookte was: help, het échte grotemensenleven start hier. En eerlijk? Mijn eerste baan was nét zo erg als ik het me had voorgesteld. Misschien nog wel erger. Kantoortuinen, vrij vragen voor een uurtje tandarts, kledingvoorschriften, vre-se-lijk. Laat staan dat ik op reis kon wanneer ik wilde. 

Na vijf maanden nam ik ontslag. Dikke doei. Op naar Jordanië. Zonder ambities. Zonder plan.  

Maar hoe kun je ambities hebben, als je iets doet waar je hart niet van in de fik vliegt?

Toch zag ik dat toen niet in. In mijn optiek hoorde een eerste baan fantastisch te zijn. Ik startte een zoektocht. Naar een tweede baan die wél fantastisch was. Naar nieuwe stappen. Naar het gouden ei. Naar geluk. Naar mijn ambities. Letterlijk.

Krisje je

Connecting the dots…

Dit patroon herhaalde zich meerdere malen. Ontslag nemen, naar Colombia en Panama, ontslag nemen, naar Ethiopië en Kenia. Het reizen was fantastisch, maar die maanden werken…. Ik kon mijn draai nergens vinden. Was ik nu gek?! 

Absoluut niet. Ik had gewoon mijn roeping nog niet gevonden. 

Ik besloot me meer te focussen op mijn reisblog en herontdekte mijn grote liefde. Schrijven. Ik volgde mijn hart en het ondernemersavontuur werd een feit.

Mijn hart maakte honderden salto’s tegelijk: vrijheid. Vrijheid om te reizen, maar vooral vrijheid in het leven. 

Schrijven en ‘copywriten’ deed ik natuurlijk al veel langer, alleen wist ik ‘vroeger’ nog niet dat dit mijn roeping was. Het voelde zó vanzelfsprekend voor mij. Sindsdien heb ik onwijs veel opleidingen en cursussen gevolgd voor copywriting, creatief schrijven, conversiegericht schrijven, overtuigend schrijven, schrijven voor social media en ontelbaar veel marketingboeken gelezen. Het klopte. Dit was gewoon – altijd al – mijn ding. 

Connecting the dots dus. 

Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. In de afgelopen jaren heb ik veel ondernemers geholpen met een onderscheidend verhaal, met inspiratie, sterke contentstrategiën, bizarre omzetstijgingen en een groot bereik. 

En het mooie is dat we samen nog meer bereiken. Een grootser resultaat met nóg meer persoonlijkheid. Uitbesteden is dus niet meer nodig als je zélf leert hoe je ijzersterke content schrijft die past bij jouw merkstrategie. Scheelt jou tijd én geld en het levert je ook nog steeds meer, leukere én beter betalende klanten op

 

Ik gun jou dit ook

Ik daag jou uit om dit samen met mij te doen. Met teksten. Door jezelf te laten zien. Door te durven. Te schrijven met lef. Want alleen dan zet je jezelf neer als onderscheidend merk en komen klanten naar JOU toe. 

In plaats van te blijven leuren en sleuren aan klanten, de ‘ik vind je te duur’ kaart te trekken of jezelf helemaal over de kop te werken, omdat je je aanbod maar niet verkocht krijgt. Het kan makkelijker. Simpeler. Het begint bij de basis: copy. 

Als je doorhebt hoe het werkt, ís het niet moeilijk. Beloofd. 

Kristel over

“Geef mij de bergen en ik ben een gelukkig mens”

Genoeg zakelijke talk

Wat meer over mij. Als je me al langer kent, weet je natuurlijk wel dat ik gek ben op de bergen, op avontuur en hiken. Ik reis en ik schrijf, als parttime digital nomad. Ik heb letterlijk mijn droomleven gecreëerd. En dat is niet aan komen waaien, hoor. Allesbehalve. Daar heb ik keihard voor gewerkt, flink in geïnvesteerd en risico’s voor genomen. En zie hier. Ik doe wat ik het liefste doe. 

 

Eén ding is zeker: als ik het kan, kan jij het ook. Met jouw onderneming. Maar nogmaals: het start bij de basis. Met copy. 

Oeps, sluit ik toch weer af met iets zakelijks. 

Benieuwd naar meer?

Samenwerken: 3 maanden Cracking the Content Code

 

Werk samen aan al jouw teksten: social media, webteksten, salespagina en nieuwsbrieven. Co-creatie, dáár zit de kracht. 

Voor meer, leukere én beter betalende klanten.

Uitbesteden

 

Hekel aan schrijven, maar wel bijna dezelfde resultaten behalen? Ik zeg bijna, omdat ik denk dat we er samen nóg meer uithalen.

Maar dat kan natuurlijk ook. Ik schrijf met liefde webteksten, blogs en e-mails.

Meteen meer weten over jouw kansen en mogelijkheden qua copy?