Woehoeee, je hebt je aangemeld voor het webinar. 

De bevestiging van je aanmelding is op weg naar jouw mailbox. 

Maar wacht even.

 

Je hebt je aangemeld voor een gratis webinar over het aantrekken van klanten op basis van eigen geschreven teksten voor o.a. LinkedIn en je website.

Dit webinar zit echt bomvol waarde. Ik houd namelijk niet van die net-niet webinars waar precies de clou niet wordt verteld, dus ik neem écht de tijd om je mee te nemen in de wondere wereld van copy & content.

Maar dat betekent ook dat ik niet alles kan benoemen in die 75 minuten. Er is namelijk nog zoveel meer dan je webteksten en LinkedIn.

Wat denk je bijvoorbeeld van e-mails? De passievere vorm van organische marketing?

Omdat geen enkele ondernemer is gebaat bij één strategie is het al-tijd slim om toe te werken naar in ieder geval twee succesvolle strategieën.

Je snapt: ook daarvoor zijn die schrijfskills nodig. Copywriting komt in letterlijk iedere stap van je business terug. Vandaar dat ik je daar graag alle handvaten voor geef.

Daarom heb ik iets eenmaligs voor je. Een exclusieve e-mailreeks. Mijn exclusieve e-mailreeks. 

Inclusief training, zodat jij direct ziet welke stappen jij ook kunt zetten om toe te werken naar deze resultaten.

Good to know: de 1e mail na de zogenaamde upsell leverde mij zelfs 3k op aan omzet. Vanuit 1 klant, zonder salescall ertussen. 

 

 

Eerlijk: ondernemen draait om – laten we het beestje maar gewoon bij de naam noemen – verkopen.

Ik zelf houd er niet van om continu sales te moeten voeren in dm, door ellenlange sales calls te houden en door continu bezwaren te moeten tackelen (zoals iedere business coach je leert).

‘Verkopen’ uit verbinding past beter bij mij. Niet door te leuren en te sleuren, maar juist door de verbinding te zoeken met mijn lezers en hulp te bieden bij datgene wat hij of zij nodig heeft. 

In e-mails.

Verkopen met e-mails is makkelijker dan je denkt, mits je weet aan welke knoppen je kunt draaien, welke opbouw logisch is, hoe je bepaalde neuromarketingtechnieken inzet en hoe je persoonlijk bent en blijft in je e-mails.

Uiteindelijk draait het erom dat jouw potentiële klant de actie uitvoert die jij voor ogen hebt. Of het nu gaat om de aanmelding van een webinar, de aankoop van je product of het volgen van een 3 maanden traject (zoals de 3k omzet die het mij oplevert).

Jij ontvangt ALLE e-mails die ik daarvoor gebruik, inclusief uitleg, zodat jij letterlijk ziet welke bewoordingen, zinnen en technieken ik gebruik om klanten magnetisch aan te trekken, waardoor de conversie omhoog schiet.

 

Met deze e-mailreeks en training weet jij: 

Precies welke opbouw van jouw e-mails cruciaal is: van opwarming tot koop en alles daartussenin, zodat je je lezer van begin tot einde meeneemt zonder dat ze afhaken of vinden dat je e-mails te lang zijn

Hoe je de meest cruciale en converterende onderdelen (die de meeste ondernemers vergeten) op een natuurlijke, persoonlijke en niet te overdreven salesy manier verwerkt in jouw e-mail copy

Hoe je ervoor zorgt dat de vingers van jouw lezers bijna als vanzelf over toetsenbord zwieren naar de letters ‘J’ en ‘A’. Oftewel: dit is hoe jij ook die dikke, vette JA op je aanbod krijgt

Hoe je beïnvloedingstechnieken inzet, terwijl ze totaal niet als beïnvloedingstechniek voelen. En vooruit: ik neem je ook gewoon mee in alle beïnvloedingstechnieken. Als extraatje. Als je die toevoegt in al je geschreven teksten weet je gewoon dat je je dm en mail in de gaten moet houden. Kennismakingsgesprekken, strategiesessies incoming in 3, 2, 1…..

Waarom de allerlaatste mail jou altijd omzet oplevert, zonder dat je het daar hebt over jouw aanbod waar je het in de eerdere mails over hebt (good to know: dit soort mails zie ik zelden bij andere ondernemers voorbijkomen)

En dat door 1x (ik herhaal: 1x) je e-mails te schrijven. Geen sales calls meer, geen heen-en-weer dm’en. 

1x schrijven en that’s it. 

Hoe lekker is dat? Scheelt je toch behoorlijk wat tijd en headspace. 

Good to know: 

 

  • Ik focus op kwaliteit, niet op kwantiteit. Daarom werk ik niet met standaard e-mailmarketing. Oftewel: ook jij hoeft (nog) geen mailinglijst te hebben. Mijn eerste mail stuurde ik zo’n jaar geleden, naar 15 mensen, waarvan destijds 3 ondernemers direct instapte. Dat is een conversie van 15%. Tel uit je winst.

 

  • Deze training en templates verkoop ik niet los. Ze zijn niet te vinden in mijn DIY en ook niet in mijn LinkedIn-trajecten. Dit is de enige manier om deze templates en trainingen te ontvangen. 

  • Je krijgt levenslang toegang tot deze templates en training.

 

Deze training is écht een must do als jij zelf jouw e-mails wil leren schrijven. Nu of voor in de toekomst. Zo hoef je nooit meer een dure copywriter in te huren.

Als je vandaag nog aan de slag wil, is mijn tip: doen.

Investering? Eenmalig €16,
levenslang verbeteren.

Zorg dat je niet te laat bent, je hebt nog:

En nu wil je natuurlijk weten wat dat
oplevert? Dat vertel ik je graag:

  • Lachende klanten die met plezier je e-mails lezen, en we weten het allemaal: klanten kopen vanuit emotie, niet vanuit ratio
  • Klanten die veel sneller op die koopbutton klikken, omdat ze in iedere vezel van hun lijf voelen dat jij de juiste (en enige) persoon bent om mee samen te werken
  • Meer omzet. Tja, ik kan er een heel lulverhaal over schrijven, maar uiteindelijk is dat simpelweg wat het oplevert.

 

Na aanschaf ontvang jij direct de tested & done mails in je inbox en kun je de training bekijken. Pas de mails aan naar jouw dienst en that’s it. Een kind kan de was doen. Let’s go!

Ff op een rijtje nog:

  • Een videotraining waarin ik je stap voor stap meeneem wat ik waar, waarom en hoe omschrijf
  • Alle mails (1x bevestigingsmail, 3x opwarm mails vooraf, 4x converterende mails én 1x dé mail die mij ALTIJD omzet oplevert, ook als iemand bij die 4x converterende mail nog niet instapt)
  • Levenslang toegang

Oh, en nog een laatste ding. Ik ben lekker los in het schrijven, omdat ik geloof in ‘schrijf zoals je praat’. Dat zie je dus ook terug in de mails. 

Ben je op zoek naar super formele en hele zakelijke e-mails? Dan is dit niet wat je zoekt. 

Ben je op zoek naar converterende, enthousiaste e-mails? Dan zijn deze mails 100% geschikt voor jou.