TOT SNEL!

Jaaaaa, je bent erbij

Dit moeten we vieren, want het wordt leuk! 🎉 

Je bevestigingsmail is op weg naar jouw inbox.

Check voor de zekerheid ook je spam.

Maar ho stop ho.

Voordat we dat gaan vieren tijdens het webinar heb ik nog wat voor je. Want hoewel mijn webinar 10000% nuttig, waardevol en leuk wordt (en die formule onmisbaar is voor iedere ondernemer), is er nog niemand succesvol geworden na het volgen van een gratis webinar (of het lezen van een gratis e-book, het volgen van een gratis challenge, you name it).

En omdat je jezelf niet voor niets hebt ingeschreven, weet ik dat je jezelf en je bedrijf serieus neemt. Je wil serieuze stappen zetten en verandering aanbrengen binnen je organische marketing en teksten. Toch? Vandaar dat ik dit je dit niet wil onthouden. 

‘Nou Kristel, voor de draad ermee’. 

Het gaat om een cheat sheet

Een wat?! Een cheat sheet dus. Een goudmijn. Vind ik en vinden mijn klanten. Ik heb deze ontwikkeld en het is een must voor iedereen die zelf zijn of haar teksten schrijft. Waarom een must?

Omdat je met deze cheat sheet letterlijk AL jouw posts kunt optimaliseren. Vandaag al. Met deze cheat sheet doe je namelijk 9 checks, voordat je de post online zet. 

Kun je ze niet alle 9 afvinken? Ga linea recta terug naar de tekentafel en POST ‘M DAN NIET (sorry, dit moest in capslock). Als je ze niet alle 9 kunt afvinken, weet je namelijk bij voorbaat al dat ie geen klanten oplevert. Echt. Het zit ‘m soms in zulke ogenschijnlijke kleine nuances, die uiteindelijk voor een groot verschil zorgen. 

Benieuwd? Snap ik. Daarom lees je hieronder meer. 

 

Na deze cheat sheet weet jij:

  • Waarom het optimaliseren van die verdomde openingszin die je lezers wél op ‘meer weergeven’ doet laten klikken (hallo views) zó belangrijk is en natuurlijk hoe je dit dan doet. Bovendien krijg je een inkijkje in 7 openingszinnen die een bizar resultaat opleverden bij mijn klanten en leer je precies waarom deze openingszinnen zo goed werkten. Is dat alles? Nee, je leest ook hoe jij dit dus ook doet voor jezelf. Wel zo handig. 

 

  • Welke woorden jij per direct mag schrappen uit de posts die nu al klaar staan – hop, met die rode pen aan de slag aub. Ook hier vind je voorbeelden, zodat je ziet waarom je zelf bepaalde zinnen afzwakt, zonder dat je het door hebt. Uiteraard leer je precies hoe je ze dan wél sterk neerzet. 

 

  • Hoe je wél concreet wordt tijdens het schrijven en niet al die zijweggetjes en andere hersenspinsels bewandelt. Ik vertel je precies hoe ik met een supersimpele tip mijn klanten leer om to the point te zijn en niet uit te weiden naar allerlei andere ditjes en datjes. 

 

  • Met welke hilarische micro-copy jij je klanten aan het lachen krijgt, waardoor ze veel sneller op jouw call-to-action klikken. En geen zorgen: het hoeft niet altijd op de hilarische tour te gaan natuurlijk. Ook als dit niet bij je past, kun je variëren in creatieve call-to-actions, zodat jij de conversie met een simpele aanpassing verhoogt

 

  • Welke beïnvloedingstechniek totaal niet als beïnvloedingstechniek voelt, maar o zo goed werkt. En vooruit: ik neem je ook gewoon mee in alle beïnvloedingstechnieken. Want als je die toevoegt in je webteksten en posts, weet je gewoon dat je je dm en mail in de gaten moet houden. Kennismakingsgesprekken, strategiesessies coming in 3, 2, 1….. 

En nu wil je natuurlijk weten wat dat oplevert? Snap ik helemaal, dus dat vertel ik je graag:

 

Klanten die met plezier je teksten lezen, en we weten het allemaal: klanten kopen vanuit emotie, niet vanuit ratio.

Overtuigende teksten, zonder twijfel, zodat jouw klanten weten én voelen dat jij de juiste persoon bent, vanwege jou, jouw kunnen en je diensten.

Alternatieve woorden en omschrijvingen voor vakjargon. Zeg maar gedag tegen ‘in je flow ondernemen, ‘in je kracht staan’, ‘aan het goede adres zijn’, want aiiii, dat kan écht niet meer hoor 😊

Meer omzet. Tja, kan er heel lulverhaal over schrijven, maar uiteindelijk is dat simpelweg wat het oplevert. En eerlijk: daar is niemand vies van toch.

Na deze 32 pagina’s kun jij meteen aan de slag. Beloofd. 

Review masterclass

Nog ff op een rijtje:

Een document van 32 pagina’s bomvol informatie en concrete tips die jij vandaag nog toe kunt passen 

Voor en na’s, zodat je ziet hoe en waar de nuance van bepaalde woorden in zit waarmee je direct veel dichterbij je lezer staat

7 bewezen (viral) openingszinnen die jij gratis en voor niets mag overnemen, met uiteraard jouw eigen aanpassingen

Voorbeelden waarin je precies terugziet hoe ik deze tips toepas en waarom het zo goed werkt

Mijn eigen resultaten ter inspiratie, waarbij je vooral leest hoe ik tot die resultaten ben gekomen, zodat jij die resultaten ook kunt behalen.

Rest jou nog één ding: in de actiestand komen. Want ik durf echt wel te stellen dat jij stiekem nog maar weinig vakjes aanvinkt van de cheat sheet. Maar geen zorgen: dat is niet gek als je geen copywriter bent. Gelukkig krijg je mijn copywriting skills mee vanuit deze cheat sheet. 

‘Vertel me dan maar eens over de investering van die cheat sheet, Kristel’ 

Inderdaad.

 

De investering? Eenmalig €19, levenslang plezier. 

En dat is echt een schijntje, omdat je dus letterlijk jarenlang die cheat sheet kunt gebruiken voor iedere post

Kom je er na het downloaden achter dat je letterlijk ieder vakje al aanvinkt en dat al jouw posts al op-en-top in orde zijn? No worries, dan krijg je uiteraard meteen je geld terug inclusief heel veel complimenten natuurlijk. Want dat betekent dat jij al lekker bezig bent. 

Oh, en nog een laatste ding. Ik ben af en toe lekker recalcitrant als het om copywriting gaat. Ik gooi dus héél graag bepaalde schrijfregels overboord. En dat werkt. Weten welke dat zijn en waarom het werkt om afscheid te nemen van typische, oubollige regels? Ook dat vind je in de cheat sheet. 

Tja, als je eenmaal begint met waarde toevoegen in zo’n cheat sheet, is er gewoon geen houden meer aan. Ik zou het wel weten dus.