Mooie woorden van klanten

Ik kan zelf wel vinden dat ik goed ben, maar dat wordt een gevalletje ‘Wij van WC-eend’.

Oftewel: show it, don’t tell. Daarom vind je hieronder reviews van fantastische klanten met wie ik heb samengewerkt. 

“Voordat ik met Kristel ging werken was ik niet goed in het schrijven van teksten. Ik had altijd weinig inspiratie, ik vond mijn teksten te veel over mezelf gaan en wist niet hoe ik hier echt waarde aan kon toevoegen. Daarnaast zette ik alleen Instagram in. Ik wilde graag meer gaan doen met LinkedIn, maar hier had ik geen kaas van gegeten. Het idee alleen al dat al die ‘zakenmensen’ mijn matige teksten zouden lezen, weerhield mij om hieraan te beginnen.

Ik zocht iemand die echt verstand van LinkedIn heeft, hier zelf ook al succesvol in was en mij kon helpen om ijzersterke teksten te schrijven waarmee ik meer bereik zou krijgen en uiteindelijk meer klanten.

Via via kwam ik bij Kristel terecht. Ik ben bij haar het Cracking the Content Code traject gaan volgen om zo zelf goede teksten te leren schrijven. Kristel heeft mij op heel veel vlakken super geholpen. Het is heel fijn om met haar te sparren. Zo komen we samen op super veel toffe onderwerpen voor teksten. Daarnaast verbetert zij op een fijne manier mijn teksten waardoor ze veel krachtiger en leuker worden om te lezen. En niet zonder resultaat: deze week nog ging er één LinkedIn post van mij viral! 20.000 views, 176 likes en 47 reacties!

Het fijne aan dit traject is dat je zelf echt leert om beter te schrijven, waardoor ik nu al een stuk makkelijker schrijf. Ik heb veel meer inspiratie en het heeft een groot positief effect op mijn zichtbaarheid. Ik raad iedere ondernemer aan om met Kristel te werken, niet alleen zodat je betere teksten hebt, maar vooral ook omdat je door haar deze waardevolle skill eigen gaat maken en dit op super veel vlakken kunt inzetten. Heel erg bedankt voor al je hulp Kristel!”

Iris van Meijl

Iconisch Business Strateeg

Francisca volgt het Cracking the Content Code traject en had als doel om haar boek ‘Agile teams, hoe dan?!’ in de top 100 van Managementboek.nl te krijgen. Samen vulden we complete contentstrategie en gingen we aan de slag.

“Mijn post waren super saai en engagement was laag. Ik zag verschillende programma’s, maar was op zoek naar iemand die echt naast mij ging zitten en met mij mee zou kijken in plaats van algemene tips en tricks. Die kan ik ook wel in een boek lezen.

Wat ik op dit moment het meest waardevolle aspecten van dit traject vind, is dat je me geen trucje leert dat maar even werkt. Je geeft me waardevolle inzichten. De kennis en vaardigheden die ik opdoe bij jouw traject, kan ik  nog lang in mijn ondernemerscarierre gebruiken.

Zo stond mijn boek binnen een paar dagen in de top 100 van Managementboek

Je draait niet gewoon een programma af, maar sluit echt aan wat bij mijn manier van denken en werken en wat ik nu nodig heb. Dat is super fijn!”

Francisca Dalstra

Eigenaar, Master Team Dynamics

Heel tof om met jou zo te kunnen samenwerken! Ik heb veel geleerd & gezien 🙂
In het schrijven van content liep ik er vooral tegenaan dat de content me weinig plezier en energie gaf. Ik verzandde in woorden en plaatste het dan niet.
Door Kristel ben ik geholpen om met meer enthousiasme & concreter te schrijven. Door de enthousiaste feedback en voorbeelden heeft Kristel me laten zien en ervaren hoe content schrijven leuk wordt.
Het meest waardevol is dat Kristel ingaat op de vragen die je hebt en de daadwerkelijke ‘hoe dan’ ook gelijk laat ervaren.
Voor onze samenwerking had ik LinkedIn op een lager pitje gezet, gedurende het traject maakte ik mijn comeback wat resulteerde in minder schroom én nieuwe afspraken.
Heleen Reedijk

Transformatie coach, Natuurlijke Kern

“Kristel heeft mij in dit Cracking the content Code traject echt heel erg goed geholpen met het concreet krijgen van mijn eigen tone of voice. Ze heeft me de juiste inspiratie gegeven hoe ik dit het beste kan verwoorden en ook de juiste inspiratie om meer eigen content te delen. Als webdesigner dacht ik vaak in hokjes en dacht ik eigenlijk niet verder dan het delen van informatieve content. Kristel heeft mij zoveel handvaten gegeven over waarover ik dingen kan delen en hoe ik dat het beste kan delen.

Door de concrete tips en adviezen van Kristel weet ik nu hoe ik mijn teksten het beste opbouw en hoe ik daar meer storytelling in verwerk.

Ik weet vaak wel dat ik het kan, maar ik heb net dat steuntje in de rug nodig die me richting geeft in hoe ik iets het beste kan verwoorden en daar is Kristel echt een expert in. Ze denkt met je mee, stelt de juiste vragen en is een geweldig persoon om mee samen te werken!

Janey Kok

Webdesigner

“Voor mij als fotograaf vind ik het belangrijk dat het beeld alleen al het verhaal moet kunnen vertellen. Maar tekst en inhoud horen er natuurlijk ook bij.

Dat is absoluut niet mijn sterkste punt. Want wat ga ik vertellen? Is het relevant? Is het interessant? En wat zouden mensen ervan vinden? Allemaal punten die mij vaak tegenhouden om überhaupt iets te posten. 

Met Kristel ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Het begon met haar vragenlijst. Er staan vragen op waarbij je denkt: heb je ze weer. Maar het is goed om er opnieuw bij stil te staan. Waar wil ik nu eigenlijk heen? Wat wil ik uitdragen? Wat is mijn visie?

Kristel liet me zien dat het creëren van content helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Ik weet heel goed wat ik wil, maar wil niet salesy overkomen. Nog beter weet ik wat ik niet wil. Dus waarom dan daar niet ‘gewoon’ over schrijven?! Of ‘gewoon’ vertellen hoe ik dingen benader en ervaar i.p.v. een standaard salespraatje? Kristel reikte hier handvaten voor aan.  

En dat is wat ik zo waardevol vond aan Kristel. Niets volgens het boekje, maar juist met bruikbare tips om het op mijn manier te doen. Door haar energie heb ik gewoon zin om te schrijven! Het moet niet gekker worden…

Daisy de Fretes

Foodfotograaf

Zwaan volgde het Cracking the Content Code traject en haar impressies per post op LinkedIn zijn bijna 29x (!!) zo hoog in vergelijking met voor dit traject.

Dat je deze samenwerking heel erg vanuit de klant – mij dus – laat komen vond ik het meest waardevol. Je liet mij helemaal in mijn waarde en eerst mijn eigen ideeën aandragen. Door de krachtige feedback ontstaat er een mooi geheel. Dat gaf mij het vertrouwen dat het goed komt en ik óók teksten kan schrijven.

De opmerkingen die je bij mijn teksten gaf, kon ik eigenlijk allemaal inzetten, omdat ze heel logisch waren. De tekst werd direct met die kleine aanpassingen veel krachtiger. Soms door er een vraag van te maken: zaken waar ik niet op kom. Je merkt dat het voor jou heel natuurlijk gaat.

Eigenlijk alleen maar lof Kristel. Je bent duidelijk, weet waar je het over hebt.”

Zwaan Smale

Holistisch coach, Gewoon Zwaan

“Voor het Cracking the Content Code traject liep ik er tegenaan dat ik moeite had met consistent zijn. Ik wist niet wat ik precies aan het doen was met posten en met welk doel (behalve dan “zichtbaar” zijn) en wat ik precies moest posten. Dus gebrek aan contentstrategie, contentideeën en ook hoe ik de posts moest opbouwen.
Ik vond de kick-off heel waardevol. We zijn hier echt mega de diepte in gegaan en daar kwamen al direct veel contentideeën uit. Daarnaast vind ik de concrete, meteen toepasbare, feedback op mijn posts (die ik van tevoren schrijf) SUPER waardevol. Je ziet echt dingen die ik zelf niet zie en nodigt mij uit om meer te schuren, meer te laten zien en meer de diepte in te gaan (dus ook een stukje zelfvertrouwen). Daarnaast helpt de contentkalender mij erg – tot het punt dat ik denk “eh.. hoe deed ik dit daarvoor? Gewoon random?? Dat was wel heel erg losse flodders haha”.
Het resultaat? Posten met meer structuur, met een idee en een doel erachter en met meer zelfvertrouwen. Dat kun je wel denken allemaal zelf op te lossen en te doen, maar daar heb je – als je het echt goed wilt doen – echt een expert als Kristel voor nodig. En een eye-opener is dat het niet van de een op de andere dag gefikst is: geduld, consistentie en er plezier in hebben zijn echt noodzakelijk, anders krijg je geen resultaat. Daar help jij ook mee.”
Floor Oosterlee

Co-founder, In Your Shoes

Meestal aan het einde van de week wanneer alle telefoontjes zijn gepleegd, e-mails en brieven zijn verstuurd, de betalingen zijn overgemaakt naar de klanten de boekhouding is gedaan etc., is het tijd om content te schrijven. Waar ga je het dan over hebben? Kan ik dat zo wel schrijven?

Gebrek aan tijd rust en inspiratie zorgden ervoor dat ik te vaak bijna dezelfde teksten schreef, waarvan ik de helft niet eens gebruikt heb. Zonde van mijn tijd dus. Die tijd had ik dus beter kunnen besteden aan iets waar ik wel heel goed in ben of aan mijn hobby.

Sinds kort werk ik samen met Kristel Jansen. En met deze regel doe ik haar echt te kort. Kristel voelt perfect aan waar ik naartoe wil met onze boodschap. Mijn te vaak lange teksten weet ze kort, bondig en prettig leesbaar op papier te zetten. Onze boodschap wordt beter gelezen, levert meer respons op en het kost me nog minder tijd ook. En de tijd die ik er nu aan besteed, is veel prettiger, omdat je samenwerkt met iemand die doet wat ze leuk vindt en waar ze echt goed in is.”

Toine Brouwers

Het Debiteurenhuis

Review Emmy

Kijk je ook uit naar zulke resultaten en heb je net zo’n zin als ik om samen aan de slag te gaan?

Laten we dan even bellen. In 30 minuten bespreken we de kansen van jou en jouw onderneming op het gebied van copy. Zijn we geen match? Dan vertel ik je dat ook eerlijk.

Klaar voor de allerleukste én beter betalende klanten? Plan dan hieronder je afspraak.