Goodies, freebies, gratuis, hoe je ook het ook wilt noemen: Dit is jouw gratis KennisHub

Check onderstaande blogs, inspiratie, mooie trajecten met de allerleukste klanten en ontdek hoe meer, leukere en investeringsbereide klanten aantrekken ook voor jou mogelijk is. Zonder 4-of-weet-ik-hoeveel-jarige copywriting opleiding te volgen. 

Content strategie

Hoe jij vanaf nu iedere maand doelgerichter klanten aantrekt, op basis van deze extreem simpele contentstrategie. En echt: makkelijker dan dit wordt het niet. 

CCC’er Piet paul

“Daarnaast help de contentkalender mij erg – tot het punt dat ik denk ‘eh… hoe deed ik dit daarvoor? Gewoon random?? Dat was wel heel erg losse flodders haha’.”

Zelf vinden…

Eerst ff zelf aan de slag? Doe je ding. Hieronder vind je gratis gedocumenteerde kennis waarmee je alvast vooruit kunt. Lukt ‘t niet? Dan weet je me te vinden.

Waarom een call to action (CTA) nooit mag ontbreken op je website

Als je wil afrekenen in de winkel heb je een kassa nodig. Als potentiële klanten gebruik willen maken van je diensten bij het lezen van de website heb je een call to action nodig. Simpel, toch?

Nooit vergeten: een zoekwoordenonderzoek doen

Een zoekwoordenonderzoek is onmisbaar voor ie-de-re tekst.

Teksten schrijven voor je website, of LATEN schrijven?

Teksten schrijven voor je website: hoe doe je dat? Dat lees je hier.

Meest recente klantverhaal Francisca

Meest recente klantverhaal Sander

Quote “abc”

Meest recente klantverhaal
Zwaan

Quote “abc”

Matchcall (En nee, geen sales call)

Begint het toch te kriebelen? Merk je toch dat je klaar bent voor de volgende stap? 

Let’s talk! Na het invullen van het formulier bereik ik onze afspraak voor, zodat ik in 30 minuten met je meekijk naar jouw mogelijkheden op het gebied van copy & content. We bespreken waar je nu staat, wat er nodig is om jouw doelen te bereiken en natuurlijk naar de kansen die ik voor jou binnen het Cracking the Content Code traject zie om sky high te gaan. 

Zijn we geen match? Dan vertel ik je dat ook eerlijk. Ik wil alleen samenwerken als we allebei een ‘hell yessss’ voelen.