In 3 maanden je bereik vergroten, leads verzamelen én converteren met teksten?

 

Je draait al even mee als dienstverlenende ondernemer. Je hebt niets te klagen qua omzet, je haalt hier en daar een klant uit de socials en eigenlijk gaat het prima. Maar voor ‘prima’ doe je het niet meer. Net zo min als voor ‘mwoah’ klanten.

Er zit meer in jou als ondernemer, alleen je laat het nog niet zien. Althans, niet in je teksten. Dáár zit de crux. Het is tijd om wél de allerleukste en beter betalende klanten aan te trekken door middel van ijzersterke teksten.

 

Jij weet het ook, ijzersterke teksten zijn belangrijker dan ooit

In Q1 van 2024 heeft een recordaantal ondernemers zich ingeschreven bij de KvK.

Ik citeer van de website van de KvK: Op 1 januari 2024 waren er 2.522.782 ondernemers. 1 jaar eerder 2.395.231, een stijging van 5 procent. Daarbij valt op dat het aandeel zzp’ers toeneemt: 66,7 procent bij de start van 2023, 68,1 procent een jaar later.

Meer coaches, meer marketeers, meer fotografen, meer [vul zelf je eigen branche in]. Daar kun je van vinden wat je wil, maar één ding is zeker: lang niet iedereen hiervan gaat het redden.

De reden? De basis mist.

En de basis is ijzersterke en onderscheidende content. Zonder ijzersterke en onderscheidende teksten loop jij iedere dag klanten mis.

Dan kun je tienduizenden euro’s investeren in coaches en uit het niets high-end trajectprijzen vragen, de vetste branding shoots doen of investeren in salestrainingen tot je een ons weegt, maar sorry: dat heeft geen nut als het in de basis schort.

En met de basis bedoel ik: ijzersterke teksten.

 Is het bij jou ook zo dat:

 

 • Jouw teksten kleurloos zijn en overduidelijk een scherpe tone of voice of wat ‘juice’ missen?
 • Je vooral inhoudelijke posts schrijft? Puur omdat je geen inspiratie hebt en dan maar kiest voor veilige, informatieve teksten (boring..) waar jouw klanten eigenlijk helemaal niet naar op zoek zijn?
 • Jouw teksten net zo goed op de website of social media van een ‘collega’-ondernemer passen? Omdat ze niet one-of-a-kind zijn en je simpelweg niet weet hoe het ook anders kan?
 • Jouw posts op LinkedIn nog geen 5.000 views per keer hebben, laat staan dat er klanten uit komen?
 • Je geen idee hebt hoe je het algoritme van LinkedIn bespeelt, terwijl je wél iedere week kostbare tijd kwijt bent aan het schrijven a.k.a. ‘zomaar’ wat doen, zonder resultaat?

Als dat zo is, heb ik je goed nieuws voor je.
Je hebt me namelijk gevonden en als het aan mij ligt, gaan we vandaag nog samen aan de slag.

 

En bereik, én interactie én klanten, zonder ooit nog een dure copywriter in te huren

 

Hoe fijn is het als klanten JOU vinden om wat je doet, in plaats van dat ze ‘toevallig’ bij je uitkomen (‘Ik zag dat je ook in Breda woont’) met het droppen van hun vraag.

Hoe fijn is het als ook jouw bereik op de socials groeit. Als leads in jouw inbox komen en vragen naar je diensten, in plaats van dat jij tijdens een salescall zit te leuren en sleuren.

Wees onderscheidend.

Zet storytelling in.

Schrijf met lef.

Durf.

Teksten maken het verschil. Mits je het goed doet. 

Zodat je wél verkoopt. Dat hoeft heus niet altijd vanzelf te gaan. Maar het kán wel. Het is namelijk te leren, ook als je geen copywriter bent. Copywriting skills zijn de allerbeste skills om te hebben. Voor iedere ondernemer.

Wie, wat, waar?

Samen gaan we co-creëren. 3 maanden lang. Volledig op maat. Jij bent uniek, dus jouw teksten ook. Daar hoort geen one-size-fits-all oplossing bij. Alsjeblieft niet zelfs, daar hebben we ChatGPT al voor.

We gaan letterlijk in op alle details, omdat er – sorry dat ik dit zeg – meer van jou zijn in jouw branche. Maar niet zoals jij. Naar die USP’s gaan we op zoek. Dit zetten we om in jouw posts voor social media, mailings, webteksten en salespagina’s.

Voor meer bereik en om viral te gaan.

Voor interactie.

Voor. Meer. Klanten.

En nee, we hebben het niet alleen over de standaard pijnpunten en verlangens, maar over je belofte, transformaties, jouw visie, drijfveren, toekomstplannen en jouw kijk op het vak. Dat stemmen we uiteraard volledig af op jouw ideale klant, passend bij jouw bedrijf.

Het Cracking the Content Code traject gaat verder dan de ‘herken-je-dit’ rijtjes of ‘hoe-zou-het-zijn-als’ bulletpoints. Dat stadium zijn we wel ontgroeid. 

Francisca kwam binnen 6 weken met haar boek

in de top 100 van Managementboek

“Mijn post waren super saai en engagement was laag. Ik zag verschillende programma’s, maar was op zoek naar iemand die echt naast mij ging zitten en met mij mee zou kijken in plaats van algemene tips en tricks. Die kan ik ook wel in een boek lezen.

Wat ik op dit moment het meest waardevolle aspect van dit traject vind, is dat je me geen trucje leert dat maar even werkt. Je geeft me waardevolle inzichten. De kennis en vaardigheden die ik opdoe bij jouw traject, kan ik nog lang in mijn ondernemerscarierre gebruiken.

Zo stond mijn boek binnen een paar dagen in de top 100 van Managementboek

Je draait niet gewoon een programma af, maar sluit echt aan wat bij mijn manier van denken en werken en wat ik nu nodig heb. Dat is super fijn!”

 

Francisca  Dalstra – Master Team Dynamics

Cracking the Content Code

Cracking the Content Code

Dit is wél voor jou als je:

 

 • Weet waar je als ondernemer voor staat. Je hebt een duidelijk aanbod waar je van overtuigd bent. Tegelijkertijd weet je dat het wel een tikkeltje minder droog en wollig omschreven mag worden.

 • Weet dat er geen betere tijd is dan nu om te starten. De hele wereld gebruikt namelijk ChatGPT, dus dit is jouw kans om iedereen voorbij te stevenen met écht goede content.

 

 • Eindelijk uit je (tekstuele) schulp wil kruipen, omdat er meer in je zit en je nu écht verdere stappen wil zetten in plezier, omzet én effectiviteit.

Dit is niet voor jou als je:

 • Achterover wil leunen en niet zelf aan de slag wil omdat je een hekel hebt aan schrijven. Dan kun je het beter volledig aan me uitbesteden. Ik doe het met liefde en plezier voor je (noot van de redactie, mezelf dus: op dit moment neem ik geen schrijfopdrachten meer aan). 

 • Kennis bij wil spijkeren over d’s, t’s en allerlei Kofschip-weetjes of enkel op zoek bent naar wat ‘leuke tekstjes’. Daar zijn genoeg andere manieren voor. Onze samenwerking gaat verder dan dat.

 

 • Niet online zichtbaar wil zijn. Daarmee bedoel ik trouwens niet dat je 100x op Instagram stories moet verschijnen. Dat doe ik namelijk ook niet (jaja, ik ben één van die personen zich er nog steeds niet aan over heeft gegeven).

Review: Janey kroop uit haar (tekstuele) schulp

Kristel heeft mij in dit traject echt heel erg goed geholpen met het concreet krijgen van mijn eigen tone of voice. Ze heeft me de juiste inspiratie gegeven hoe ik dit het beste kan verwoorden en ook de juiste inspiratie om meer eigen content te delen.

Als webdesigner dacht ik vaak in hokjes en dacht ik eigenlijk niet verder dan het delen van informatieve content. Kristel heeft mij zoveel handvaten gegeven over waarover ik dingen kan delen en hoe ik dat het beste kan delen.

Door de concrete tips en adviezen van Kristel weet ik nu hoe ik mijn teksten het beste opbouw en hoe ik daar meer storytelling in verwerk. Ik weet vaak wel dat ik het kan, maar ik heb net dat steuntje in de rug nodig die me richting geeft in hoe ik iets het beste kan verwoorden en daar is Kristel echt een expert in. Ze denkt met je mee, stelt de juiste vragen en is een geweldig persoon om mee samen te werken!

Janey Kok – Webdesigner

Wat kun je verwachten?

Een kick-off document, waarin jouw totale basis van je bedrijf naar voren komt, waar je jaren op kunt teren. 

Kick-off sessie. We gaan de diepte in, stellen prioriteiten en bepalen de strategie voor de 3 maaanden die volgen. Offline of online.

Een samenwerking van 3 maanden. Waarin jij schrijft, we sámen co-creëren en jij tegelijkertijd klaargestoomd wordt om het na die 3 maanden alleen te doen.

Maandelijkse Zoom-calls van 60 min. Voor de implementatie van alle input en voor al jouw vragen, En… Zie dit ook maar als stok achter de deur voor het schrijven. Zou toch lullig zijn als elkaar zien en jij niets gedaan hebt. 😉 

Tekstuele feedback op al je online en nieuw geschreven teksten. Van salespagina, webteksten, mails tot posts voor social media. Tot op woordniveau ontvang jij feedback, suggesties én voorzetjes waar, hoe en waarom het nog scherper kan.

Tussentijds mailcontact. Zo hoef je nooit te wachten tot de eerstvolgende sessie.

Een kick-off document, waarin jouw totale basis van je bedrijf naar voren komt, waar je jaren op kunt teren. 

Kick-off sessie. We gaan de diepte in, stellen prioriteiten en bepalen de strategie voor de 3 maanden die volgen. Offline of online. 

Een samenwerking van 3 maanden. Waarin jij schrijft, we sámen co-creëren en jij tegelijkertijd klaargestoomd wordt om het na die 3 maanden alleen te doen.

Maandelijkse Zoom-call van 60 minuten. Voor de implementatie van alle input en voor al jouw vragen, zodat je nog scherper schrijft. En… Zie dit ook maar als stok achter de deur. Zou toch lullig zijn als we bellen en jij niets gedaan hebt… 😉

Tekstuele feedback op al je online en nieuw geschreven teksten. Van salespagina, webteksten, mails tot posts voor social media. Tot op woordniveau ontvang jij feedback, suggesties én voorzetjes waar, hoe en waarom het nog scherper kan.
Tussentijds mailcontact. Zo hoef je nooit te wachten tot de eerstvolgende sessie.

Een kick-off document, waarin jouw totale basis van je bedrijf naar voren komt, waar je jaren op kunt teren. 

Kick-off sessie. Waarbij we meteen de diepte ingaan en een basis neerzetten voor de 3 maanden die volgen. Offline of online.

Een samenwerking van 3 maanden. Waarin jij schrijft, we sámen co-creëren en jij tegelijkertijd klaargestoomd wordt om het na die 3 maanden zélf te doen.

Maandelijkse Zoom-calls van 60 minuten. Voor de implementatie van alle input en voor al jouw vragen, zodat je nog scherper schrijft. En… Zie dit ook maar als stok achter de deur. Zou toch lullig zijn als we bellen en jij niets gedaan hebt… 😉

Tekstuele feedback op al je online en nieuw geschreven teksten. Van salespagina, webteksten, mails tot posts voor social media. Tot op woordniveau ontvang jij feedback, suggesties én voorzetjes waar, hoe en waarom het nog scherper kan.

Tussentijds mailcontact. Zo hoef je nooit te wachten tot de eerstvolgende sessie.

(Blijvende) toegang tot alle documenten, inclusief:

Een content- en ideeënkalender, zodat je nooit meer zonder inspiratie zit en aan de slag kunt op basis van een bewezen strategie

Een maand- of kwartaalcontentstrategie, die je jaar in, jaar uit kunt inzetten en gebruiken

How to: hoe schrijf je een triggerende openingszin + hoe zet je storytelling in + hoe schrijf je de beste posts voor weggevers

Al mijn eigen mails van mijn webinarfunnel ter inspiratie

2 pagina’s vol – bewezen – suggesties voor superscherpe openingszinnen

55 persoonlijke contentideeën zodat je nooit meer zonder inspiratie zit

Templates voor de slimste opbouw van home/sales/over-pagina én voor je teksten voor de socials

Documenten over weggevers, een template voor social media en hoe jij een natuurlijke funnel van je LinkedIn-profiel maakt

Jaja, dit is 'm, de roadmap van CCC

Ook die allerleukste klanten aantrekken waar je stiekem altijd al van droomde?

Na onze samenwerking, wat zeg ik: tijdens onze samenwerking al, groei jij als ondernemer. Niet alleen in je teksten, maar in alles, omdat jij wéét wat je waard bent en dit eindelijk in teksten weet te gieten.

Door dat te delen in jouw webteksten, op je salespagina, nieuwsbrieven of op social media kiezen klanten voor jou. Specifiek voor jou.

Je post niet meer om ‘zomaar’ te posten, je post omdat je wil raken en verbinden.  Consistent en doelgericht, als onderdeel van jouw kwartaaldoelen. 

Dan pas zet je jezelf echt neer als autoriteit. Als onderscheidend merk. Professioneler dan ooit.

Wat het Cracking the Content Code traject jou concreet oplevert?

 

 • Een volledig ingerichte contentstrategie die staat als een huis, zodat je eindelijk doelgericht schrijft, consistent bent en weet dat jouw posts bijdragen aan het grotere geheel.
 • Een bereik op de socials dat stijgt tot Himalaya-hoogte, waarvan je dacht dat het nooit mogelijk was, waardoor die vijver aan leads ineens groter is dan je ooit had durven dromen.
 • Webteksten, salespagina’s, nieuwsbrieven en al je teksten voor social media die 100% on point zijn, inclusief consumentenpsychologie en slimmigheden, waardoor een ‘nee’ nog maar amper voorkomt in het hoofd van jouw klanten.

Wanneer starten?

Want dat wil je weten, toch? Snap ik.

Iedere maand heb ik ruimte voor 3 dienstverlenende ondernemers. 3 ondernemers die volle bak aan de slag willen met het schrijven van eigen teksten. Knallen. Als. Een. Malle.

Waarom maar 3 per maand? Omdat ik je veel aandacht geef en wil geven. Niet hier en daar een tip. Nee, 3 maanden full focus op jou, vanuit mij, zodat jij mij na 3 maanden niet meer nodig hebt.

Je kunt het hierna zelf. Beloofd.

Word jij net zo enthousiast als ik? Dan stel ik voor om een belletje te plannen om de details van onze samenwerking te bespreken.

Mooie resultaten van eerdere deelnemers aan CCC
waar ik maar wát blij mee ben:

Review Lotte
“Heel tof om met jou zo te kunnen samenwerken! Ik heb veel geleerd & gezien. In het schrijven van content liep ik er vooral tegenaan dat de content me weinig plezier en energie gaf. Ik verzandde in woorden en plaatste het dan niet.
Door Kristel ben ik geholpen om met meer enthousiasme & concreter te schrijven.
Door de enthousiaste feedback en voorbeelden heeft Kristel me laten zien en ervaren hoe content schrijven leuk wordt.
Het meest waardevol is dat Kristel ingaat op de vragen die je hebt en de daadwerkelijke ‘hoe dan’ ook gelijk laat ervaren.
Voor onze samenwerking had ik LinkedIn op een lager pitje gezet, gedurende het traject maakte ik mijn comeback wat resulteerde in minder schroom én nieuwe afspraken!”
Heleen Reedijk –  Transformatie coach, Natuurlijke Kern

Even bellen?


Dus, klaar voor de volgende stap?

Zo nee: je kunt nog terug, maar het gevolg is dat je blijft aanmodderen. 

Zo ja: bellen? Je bent hier namelijk op de juiste plek. 

Ik ga graag met je in gesprek om je in 30 minuten te vertellen waar jouw kansen liggen op het gebied van copy & content. We bespreken waar je nu staat, wat er nodig is om jouw doelen te bereiken en hoe ik jou in dit traject help om sky high te gaan. Zijn we geen match? Dan vertel ik je dat ook eerlijk. Ik wil alleen samenwerken als we allebei een ‘hell yessss’ voelen. 

Twijfels? In dubio? Onzekerheid?

Geen zorgen. Ik bijt niet. Bovendien vind je hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen, zodat je écht van alle details van het Cracking the Content Code traject op de hoogte bent. FAQ:

Is dit traject ook voor mij als starter?

Zeker weten! Maaarrr… Alleen als jij weet waar je voor staat, een duidelijk beeld hebt van jouw ideale klant en bezig bent met een sterke positionering om meer, leukere en beter betalende klanten aan te trekken.

Heb je nog helemaal geen antwoorden op die vragen en switch je ieder uur bij het bepalen van je doelgroep? Dan is er nog werk aan de winkel voor jezelf.

Heb je hier vragen over? Plan dan gewoon een belletje in, dan denk ik met je mee en vertel ik je eerlijk of dit het juiste moment is.

Hoeveel tijd ben ik hier per week aan kwijt?

Dat is afhankelijk van jouw schrijf skills. In het begin zul je merken dat het schrijven je meer tijd kost dan aan het einde van het traject. Binnen no time leer je sneller en effectiever schrijven, omdat je na iedere feedbackronde concreet ziet hoe het anders, scherper en persoonlijker kan. Dit kun je dus direct toepassen in de volgende berichten.

De één blokt een middag per week in de agenda (in het begin), terwijl de ander er binnen één uur meerdere posts uit knalt.

Heb je behoefte aan extra uitleg over bepaalde onderwerpen? Dan heb ik heel veel templates, opdrachten en documenten voor je, die je verder op weg helpen. Als je dit direct na onze call doorneemt, ben je lekker effectief bezig en hoef je daar geen aparte tijd voor te blokken.

Waarom jij en niet een andere copy expert a.k.a. co-creator?

Omdat ik letterlijk 3 maanden naast je sta. Zo veel of zo weinig als jij wil. Jij bepaalt de intensiteit van het traject. Natuurlijk weet ik wat werkt en raad ik je wel aan om die strategie te volgen.

Daarnaast zijn sommige deelnemers doorgewinterde LinkedIn-ers, terwijl anderen juist een behoorlijke drempel voelen om op dat platform te posten. I’ve got your back en ik help je hier doorheen.

Successen behaald? Iets te vieren? Ik juich net zo hard met je mee. Aan mijn enthousiasme ontkom je niet tijdens dit traject. Als je dus op zoek bent naar een formele, zakelijke co-creator: mij nie belle. Anders zéker wel.

Betekent dit dat ik altijd scherp en op het randje moet schrijven, ook als ik zo helemaal niet ben?

Ben je mal! Het allerbelangrijkste is dat jij je goed voelt bij je teksten. Bij de één zijn dat vlijmscherpe teksten, bij de ander zit ‘m dat juist in het kwetsbaar(der) opstellen. Ook dát is lef tonen en durven schrijven. Zolang jij hiermee jouw doelgroep raakt en onderscheidend bent, is jouw manier altijd goed. Maar dan wel op een manier die conversieverhogend werkt. And I’ve got your back.

Bied je een garantie?

Ja. Een garantie op dat jij met zó onwijs veel plezier dit traject aangaat en zóveel makkelijker schrijft, door dicht bij
jezelf te blijven.

Merk je na de kick-off call dat dit ‘m niet gaat worden? Dan krijg je – zonder pardon en zonder dat je jezelf hoeft te verantwoorden – direct je geld terug. Gelukkig is dat nog nooit gebeurd en heb ik onwijs fijne reviews mogen ontvangen.