GRATIS WEBINAR  – 29 januari om 10.00 uur

Hoe je als freelancer meer omzet én plezier haalt uit het schrijven van je eigen teksten 

  Als freelancer doe je het wel prima. Je doet wat je leuk vindt en je bent 100% overtuigd van je aanbod. Niets te klagen, zou je denken. Maar voor prima doe je het niet meer. 

  Er knaagt wat. Je merkt namelijk dat:

  • Je eigenlijk zomaar wat doet als het aankomt op schrijven en daardoor niet de groei bereikt en resultaten boekt die je voor ogen hebt
  • Je totaal niet onderscheidend bent in je teksten en deze stuk voor stuk wat ‘juice’ missen
  • Jouw teksten compleet wegvallen tussen concurrenten, omdat ze – geef eerlijk toe – eigenlijk gewoon te veel lijken op die van een ander
  • Je keer op keer inspiratie mist en daardoor óf niets post óf totaal niet consistent bent
  • Je een doelgroep aantrekt die voor een dubbeltje op de eerste rang zit, terwijl je júíst afscheid wil nemen van deze doelgroep


  Zonde, want je wil het wel anders doen en je ziet dat het ook anders kan, alleen je weet niet hoe.

  Dan heb ik goed nieuws voor je: dit gratis webinar, waarin ik je vertel hoe je – door dicht bij jezelf te blijven – wél plezier en omzet uit het schrijven van je teksten haalt. 

  Teksten laten schrijven door Kristel

  It’s your lucky day

  Mijn eerste jaren als freelancer gingen beter dan ik ooit had durven dromen. Regelmatig moest ik een ‘nee’ verkopen bij nieuwe opdrachten. Na ik-weet-niet-hoeveel-geschreven-teksten, droomklanten in mijn portfolio, resultaten om trots op te zijn en steevast een volle agenda, kan ik wel stellen dat ik de contentcode gekraakt heb. En is het niet een tikkeltje egoïstisch om mijn copywriting skills voor mezelf te houden? Ik dacht het wel. 

  Ik gun iedere freelancer namelijk de allerleukste en beter betalende klanten. En eerlijk: ondernemen beslaat nu eenmaal een groot deel van je week, dus laat het dan alsjeblieft gewoon een feestje zijn, met klanten waar jij blij van wordt. En niet geheel onbelangrijk: je bankrekening ook. 

  Vandaar dit gratis webinar, waarin je leert waarom goede copy onmisbaar is en waarom iedere freelancer copywriting skills nodig heeft.

  Want het is een feit: de beste ondernemers zijn niet de ondernemers met het beste aanbod. Nee, dat zijn de ondernemers met de beste marketing- en copywriting skills. En die skills geef ik je maar wát graag mee, zodat ook jij die volle agenda krijgt met alleen de allerleukste klanten. 

  Bij zijn is meemaken (het wordt écht leuk), dus zet 16 januari 2024 om 10.00 uur in je agenda. De aanmeldlink vind je hier binnenkort ook. 

  Twijfel je of dit webinar iets voor jou is? Oordeel zelf:

   

  Review masterclass

  Na dit gratis webinar weet je hoe je:

  Lezers doet stoppen met scrollen, omdat jouw openingszin van je socialmediabericht sterker is dan ooit en wél van het scherm spat

  Onderscheidend én persoonlijk schrijft en juist afscheid neemt van 13-in-een-dozijn posts die we al veel te veel zien (boring)

  Iedere keer nieuwe invalshoeken gebruikt (die 90% van de freelancers onbenut laat), zonder te vervallen in het delen van middelmatige en suffe tips 

  Storytelling inzet op een natuurlijke manier, zodat schrijven leuker én makkelijker wordt (en ja: dit geldt voor iedere branche, hoe ‘stoffig’ ook)

  Beter presteert in het algoritme en daarmee nooit meer hoeft te leuren aan potentiële klanten (want zeg nu zelf: dat lopen leuren is toch vreselijk?)

  Dit webinar is 100% live en niet geautomatiseerd. Zorg dus dat je er live bent bij, zodat je antwoord krijgt op al je prangende vragen.  

  Enne, good to know: dit webinar is er dus wél voor dienstverlenende freelancers die zelf willen schrijven (want, dáár zit de kracht). Besteed je je teksten liever uit? Dan kan ik je ook helpen, maar niet tijdens dit webinar.

  Review webinar