Ik kan zelf wel vinden dat ik goed ben, maar dat wordt een gevalletje ‘Wij van WC-eend’ 

Oftewel: show it, don’t tell. Daarom vind je hieronder reviews van fantastische opdrachtgevers met wie ik heb samengewerkt.

Voordat ik bij jou kwam, schreef ik vooral gedachtenkronkels, zoals in een dagboek. Dus niet gericht aan een klant en zonder doel. Jij hebt me helemaal super geholpen met een doel: met mijn website en LinkedIn info. We konden heel snel gericht werken. Het invullen van de intake vragenlijst was zo verhelderend. Daarin staat nu veel bruikbare info.
Ik kan dat, zoals je mooi zei, veel meer gebruiken.

Ik raad je aan iedereen aan die zit te worstelen met teksten, vooral ondernemers, omdat je goed helpt in het vertalen naar een klant. Werken met jou is dus heel prettig. Je bent heerlijk open, maar ook lekker to the point. Je voelde goed en snel aan welke richting ik op wilde. De balans tussen complimenten en feedback is fijn. Deze balans maakt dat ik het geloofde. 😊

De opmerkingen die je bij mijn teksten gaf, kon ik eigenlijk allemaal inzetten, omdat ze heel logisch waren. De tekst werd direct met die kleine aanpassingen veel krachtiger. Soms door er een vraag van te maken: zaken waar ik niet op kom. Je merkt dat het voor jou heel natuurlijk gaat.

Dat je deze samenwerking heel erg vanuit de klant – mij dus – laat komen vond ik het meest waardevol. Je geeft niet eerst een opzet en dan word ik aan het werk gezet. Nee, je liet mij helemaal in mijn waarde en eerst mijn eigen ideeën aandragen. Dat moedig je aan en door de krachtige feedback ontstaat er een mooi geheel. Dat gaf mij het vertrouwen dat het goed komt en ik óók teksten kan schrijven.

Eigenlijk alleen maar lof Kristel. Je bent duidelijk, weet waar je het over hebt. Fijn dat je de templates deelt. Ik ben blij dat ik van je expertise heb mogen genieten.

Zwaan Smale

Holistisch coach, Gewoon Zwaan

Stan
Heel tof om met jou zo te kunnen samenwerken! Ik heb veel geleerd & gezien 🙂
In het schrijven van content liep ik er vooral tegenaan dat de content me weinig plezier en energie gaf. Ik verzandde in woorden en plaatste het dan niet.
Door Kristel ben ik geholpen om met meer enthousiasme & concreter te schrijven. Door de enthousiaste feedback en voorbeelden heeft Kristel me laten zien en ervaren hoe content schrijven leuk wordt.
Het meest waardevol is dat Kristel ingaat op de vragen die je hebt en de daadwerkelijke ‘hoe dan’ ook gelijk laat ervaren.
Voor onze samenwerking had ik LinkedIn op een lager pitje gezet, gedurende het traject maakte ik mijn comeback wat resulteerde in minder schroom én nieuwe afspraken!
Heleen Reedijk

Transformatie coach, Natuurlijke Kern

Meestal aan het einde van de week wanneer alle telefoontjes zijn gepleegd, e-mails en brieven zijn verstuurd, de betalingen zijn overgemaakt naar de klanten de boekhouding is gedaan etc., is het tijd om content te schrijven. Waar ga je het dan over hebben? Kan ik dat zo wel schrijven?

Gebrek aan tijd rust en inspiratie zorgden ervoor dat ik te vaak bijna dezelfde teksten schreef, waarvan ik de helft niet eens gebruikt heb. Zonde van mijn tijd dus.

Die tijd had ik dus beter kunnen besteden aan iets waar ik wel heel goed in ben of aan mijn hobby.

Sinds kort werk ik samen met Kristel Jansen. En met deze regel doe ik haar echt te kort. Kristel voelt perfect aan waar ik naartoe wil met onze boodschap.

Mijn te vaak lange teksten weet ze kort, bondig en prettig leesbaar op papier te zetten.

Onze boodschap wordt beter gelezen, levert meer respons op en het kost me nog minder tijd ook.

En de tijd die ik er nu aan besteed, is veel prettiger, omdat je samenwerkt met iemand die doet wat ze leuk vindt en waar ze echt goed in is.

Toine Brouwers

Incassonet Breda

Hey Kristel,

Ik vond het een zeer waardevolle ochtend, het formulier met de tips & tricks heb ik opgeslagen zodat ik daar op terug kan pakken als ik een post wil schrijven.
De sheet die we ontvangen hebben, is heel fijn, heb ik toch een soort van houvast.
Door ons aan het werk te zetten werden we meteen aan het denken gezet, had je 2 uur aan de hand van sheets op een scherm alleen wat tips & tricks gegeven dan was mijn aandacht sowieso snel weg geweest, heel goed om het interactief te maken!
Je praat duidelijk, geen ingewikkelde vaktaal, niks dan positiviteit!
Marieke van Os-Priester

Eigenaresse, Netwerk Brabant

Dank je wel voor de leuke training. Ik vond het een fijne balans tussen praktijk en theorie. Interessante tips, die ook voor mij als tekstschrijver fijn waren om nog eens te horen. 
Ik denk dat vooral de voorbeelden goed werken. Met name het omschrijven van ‘minder goed’ naar ‘goed’ vond ik heel concreet, zoals je bij de eerste zinnen deed. 
Vond het erg interessant en interactief! Heel leuk ook om de teksten van iedereen op beeld te zien. Maakt het meteen heel tastbaar. 
Marieke van Stigt

Tekstschrijver, Mooi Getikt

Review Lotte
Reviews masterclass
Kristel heeft voor mijn website de teksten geschreven en dit heeft ze mega goed gedaan. Precies zoals ik het wou! Persoonlijk, vriendelijk en superfijn leesbaar. Dus als je leuke, persoonlijke teksten wil dan raad ik Kristel 100% aan 🙂
Nina Lindeman

Personal trainer, Athlete Coaching

Review Emmy
Review Tamara

Heey Kristel!

Thanks voor je fijne en behulpzame workshop! 

Waar ik tegenliep was de eeuwige twijfel… Is dit het wel waard om te posten? Schrijf ik het wel leuk genoeg? Kunnen anderen hier wel wat mee? Wat moet ik eigenlijk delen?
Door makkelijk te behappen informatie over schrijven en content lukt dat nu wel. Dat – in combinatie met de schrijftips, onderwerptips – en de feedback op wat geschreven is, heb ik meer vertrouwen in wat ik schrijf en waarover! 
Ik zou de workshop aanbevelen aan ondernemers die graag meer persoonlijk zichtbaar willen zijn en LinkedIn en/of een nieuwsbrief daarvoor willen inzetten, maar niet zo goed weten waar ze moeten beginnen in het schrijfgedeelte. Ik zou dit aan hen aanbevelen omdat het hoogstwaarschijnlijk een stukje drempel van ze wegneemt om te beginnen en ze met de juiste basis weer naar huis gaan.
Eigenlijk vond ik alles wel waardevol! Als ik iets moet zeggen, is het denk ik je persoonlijke feedback, omdat dat wel de bevestiging geeft voor mij dat ik op de goede weg ben en net die aanvulling geeft die ik nodig had om het laatste stapje te maken. Overal waar ik kom zie ik nu content en ik weet niet of het goed is of vervelend hahaha. Ik vond het top en ik ben geïnspireerd en gemotiveerd weggegaan!
Britt van Dijk

Eigenaar, Studio Badboi

“Kristel heeft mij in dit traject echt heel erg goed geholpen met het concreet krijgen van mijn eigen tone of voice. Ze heeft me de juiste inspiratie gegeven hoe ik dit het beste kan verwoorden en ook de juiste inspiratie om meer eigen content te delen. Als webdesigner dacht ik vaak in hokjes en dacht ik eigenlijk niet verder dan het delen van informatieve content. Kristel heeft mij zoveel handvaten gegeven over waarover ik dingen kan delen en hoe ik dat het beste kan delen.

Door de concrete tips en adviezen van Kristel weet ik nu hoe ik mijn teksten het beste opbouw en hoe ik daar meer storytelling in verwerk. Ik weet vaak wel dat ik het kan, maar ik heb net dat steuntje in de rug nodig die me richting geeft in hoe ik iets het beste kan verwoorden en daar is Kristel echt een expert in. Ze denkt met je mee, stelt de juiste vragen en is een geweldig persoon om mee samen te werken! 

Dus herken jij je in mijn verhaal, dan zou ik zeggen: meld je snel aan. Dan heb jij binnenkort ook krachtige e-mails, blogs, content voor social media en/of webteksten op je website staan.”

Janey Kok

Webdesigner, Janey Kok

“Voor mij als fotograaf vind ik het belangrijk dat het beeld alleen al het verhaal moet kunnen vertellen. Maar tekst en inhoud horen er natuurlijk ook bij.

Dat is absoluut niet mijn sterkste punt. Want wat ga ik vertellen? Is het relevant? Is het interessant? En wat zouden mensen ervan vinden? Allemaal punten die mij vaak tegenhouden om überhaupt iets te posten. 

Met Kristel ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Het begon met haar vragenlijst. Er staan vragen op waarbij je denkt: heb je ze weer. Maar het is goed om er opnieuw bij stil te staan. Waar wil ik nu eigenlijk heen? Wat wil ik uitdragen? Wat is mijn visie?

Kristel liet me zien dat het creëren van content helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Ik weet heel goed wat ik wil, maar wil niet salesy overkomen. Nog beter weet ik wat ik niet wil. Dus waarom dan daar niet ‘gewoon’ over schrijven?! Of ‘gewoon’ vertellen hoe ik dingen benader en ervaar i.p.v. een standaard salespraatje? Kristel reikte hier handvaten voor aan.  

En dat is wat ik zo waardevol vond aan Kristel. Niets volgens het boekje, maar juist met bruikbare tips om het op mijn manier te doen. Door haar energie heb ik gewoon zin om te schrijven! Het moet niet gekker worden…”

Daisy de Fretes

Foodfotograaf

Let’s meet

Kijk je ook uit naar zulke resultaten en heb je net zo’n zin als ik om samen aan de slag te gaan?

Laten we dan even bellen. In 30 minuten bespreken we de kansen van jou en jouw onderneming op het gebied van copy. Zijn we geen match? Dan vertel ik je dat ook eerlijk.

Klaar voor meer, leukere én beter betalende klanten?