Teksten laten schrijven door Kristel

IJzersterke teksten laten schrijven door een copywriter, zodat je wél klanten aantrekt?  

In de ondernemerswereld is de concurrentie groot. Onderscheidend zijn is belangrijker dan ooit. Ben je dat niet? Dan word je voorbij gestormd door andere ondernemers of organisaties die wél met kop en nek boven het maaiveld uitstijgen. 

En eerlijk? Dat gebeurt écht als je teksten allesbehalve pakkend en totaal niet boeiend zijn. Met een suf, wollig en kleurloos verhaal ga je het niet redden.  

Nu niet, morgen niet.

Daarnaast weet je óók dondersgoed dat zichtbaar zijn belangrijker is dan ooit. Maar daar zullen we het ook maar niet over hebben…

Je hebt een duidelijk verhaal nodig, in tekst.

Een verhaal dat boeit, net zoals het moment dat anderen aan je lippen hingen toen ze je spraken. Want spreken is voor jou geen probleem. Maar die teksten… Dat is een ander verhaal. Jouw doelgroep a.k.a. potentiële klant moet door scrollen tot het einde. In actie komen dus. Maar wat als je geen idee hebt hoe je dat doet, geen tijd hebt en er eigenlijk ook helemaal geen zin in hebt? 

Geen zorgen. I’m here for you.

Goede teksten zijn veel meer dan woorden op papier

Heb jij teksten nodig die feilloos aansluiten bij jouw doelgroep? Die perfect omschrijven wat jij oplost voor hen en waarom ze bij jou moeten zijn? Resultaten waar jouw klanten niet omheen kunnen?

You need me. In welke vorm? Dat lees je hieronder. 

Webteksten laten schrijven

(SEO-proof) webteksten nodig, zodat je vindbaar bent voor potentiële klanten? Je doelgroep écht raken en hen overtuigen van jouw product of dienst? Vanaf 4 pagina’s ga ik met liefde en plezier voor je aan de slag. 

Blogs laten schrijven

Waarde delen, je expertstatus laten zien én meer gerichte bezoekers naar je website trekken? Met blogs ben je online zichtbaar en bereik je potentiële klanten. 

Nieuwsbrieven of social media

Social media en nieuwsbrieven zijn de meest converterende middelen ooit. Zet ze slim én goed in voor meer klanten. Eén ding verklap ik alvast: consistentie is key. 

Redactionele artikelen

Prachtige interviews of verhalen laten vastleggen? Commerciële content voor vakbladen of artikelen voor magazines nodig? Print en online allebei mogelijk. 

Content in de reisbranche

Lezers weg laten dromen met inspirerende content? In de reisbranche is zichtbaar zijn harder nodig dan ooit. Als reisblogger help ik graag met contencreatie. 

Hoe gaan we te werk?

 

Uitgebreide kennismaking

Waar heb je behoefte aan? Wat is je doel? Wat zijn je verwachtingen van mij en de teksten? En niet geheel onbelangrijk: zijn we de juiste match voor elkaar? Uiteraard ontvang je een offerte na ons belletje, zodat je weet wat de investering wordt (die jij uiteraard weer terug verdient).

De offerte a.k.a. investering

Ik hoor het je bijna denken: wat kan ik verwachten qua investering Kristel? Hoewel bijna alles maatwerk is, kun je uitgaan van de volgende prijzen voor je webteksten: €225 per webtekst (tot 600 woorden) vanaf 4 webteksten per traject. Funnel voor je mails? Social media? Daar heb ik écht meer informatie voor nodig om tot een prijsinschatting te komen. 

Interview(s)

Geen enkel punt blijft onbesproken. Voor het interview vul je een uitgebreide vragenlijst in. Dat gaat verder dan de ‘Waarin ben jij anders dan je collega’s?’ vraag. Je wil diepgang en persoonlijkheid in je teksten terugzien toch? Bereid je dus voor op veel vragen. Jouw antwoorden vormen de input en inspiratie van de teksten. We leggen ook deadlines + feedbackmomenten vast voor een effectief proces. 

SEO-proof teksten?

SEO-proof teksten nodig? Dit gaat altijd gepaard met een zoekwoordenonderzoek. Op basis van deze analyse ontdek je waar kansen liggen en hoe hoog de concurrentie is binnen jouw branche. Deze analyse vormt de basis van de webteksten. Het zoekwoordenonderzoek kost €299 exclusief btw. 

Oplevering van de teksten

Een herkenbaar, onderscheidend en origineel verhaal dat blijft hangen, jouw lezers eindelijk écht boeit en van kijkers, kopers maakt. Die teksten krijg je in je mailbox, of beter gezegd: die vind je in de Google Drive map. 

Bij SEO-proof teksten is dit inclusief een advies voor de beste vindbaarheid, voor én achter de schermen zoals H1/H2/H3 koppen, meta-omschrijving, meta-titel, URL en alt-teksten.

Feedback

De laatste puntjes op de i zijn de beste, zodat het hele verhaal klopt. Samen met jouw feedback zorgen we voor de allerbeste tekst. Aangezien mijn (en waarschijnlijk ook jouw) tijd schaars is, hebben we na het interview de feedbackmomenten in onze agenda’s gezet. Jij weet dus precies wanneer jij aan de slag mag met feedback en wanneer ik deze vervolgens verwerk. Bij de investering zitten twee feedbackmomenten inbegrepen. 

Waarom het uitbesteden van teksten een goed idee is?

 

 Het zorgt voor: 

Inspirerende en onderscheidende verhalen die van het beeldscherm spatten in plaats van ‘mwoah’ content

Zichtbare en vindbare teksten voor organische potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw product of dienstverlening

Content die de doelgroep écht bereikt, afgestemd op de problemen en behoeftes van de klant, zodat je klanten aan je bindt

Eindelijk weer focus op eigen werkzaamheden, omdat je een professional inschakelt voor de webteksten

Wat kost het om mijn teksten door jou te laten schrijven?

 

Standaardprijzen doe ik niet aan. Jij en je bedrijf zijn ook geen ‘one-of-a-kind’. Jouw teksten dus ook niet.

Tijdens een uitgebreide briefing bespreken we je wensen. Daarna ontvang je van mij een kristalheldere en transparante offerte. Houd ik van. En jij waarschijnlijk ook: zo weet je precies waar je aan toe bent.

Een webtekstentraject kan afgenomen worden vanaf 4 pagina’s. En zoals ik hierboven al schreef: als je uitgaat van een investering vanaf €225 per pagina krijg je een beeld van je investering. Voor social media of nieuwsbrieven zit dat weer anders. 

Kosten teksten laten schrijven

Ik kan natuurlijk veel over mezelf vertellen, maar is het niet logischer als anderen dat doen?

 

Ik kan heus zelf mijn salespraatje houden, maar dat wordt meer een ‘Wij van WC-eend’ verhaal. En dat lijkt me nu even niet de bedoeling. Het werkt veel beter als je de fantastische woorden van mijn klanten hieronder leest.

Teksten laten schrijven

“Wow, dit is fantastisch!! Ik ben écht zo blij met de webteksten! Vind het écht gaaf hoe je het voor elkaar krijgt mijn wat wollige teksten om te zetten naar iets wat helemaal bij me past, dikke complimenten hiervoor!”

Josephine Kobussen

Marketing, communicatie & online support, MANNA.

Teksten laten schrijven

Frequently Asked Questions

 

Ik beantwoord je vragen met liefde en plezier zodra we contact hebben, maar hieronder vind je alvast wat antwoorden op veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur me dan een mailtje of vul het contactformulier in.

Wat is de prijs?

Dat is onmogelijk te beantwoorden zonder meer informatie. De prijs bereken ik op basis van het aantal woorden, de manier van input verzamelen, de grootte van de opdracht en nog veel meer dingen. Als je me vertelt wat je voor ogen hebt, ontvang je een uitgebreid voorstel en mag je zelf beslissen of we gaan samenwerken. Maar nogmaals: als je niet schrikt van een prijs van €225 per pagina, zouden we zomaar eens een mooie match kunnen zijn. Ook als het gaat om andere teksten dan webteksten. 

Binnen wat voor termijn ontvang ik mijn teksten?

Ook dat is volledig afhankelijk van de grootte van de opdracht. Eén ding kan ik je wel beloven: ik werk effectief. Bij een samenwerking blok ik namelijk meteen mijn tijd na het interview, zodat ik die week direct aan de slag ga met schijven. Samen spreken we ook meteen feedbackmomenten af die je zelf al meteen kan blokken in jouw agenda. Vervolgens verwerk ik die – het liefst dezelfde week nog – en ontvang je daarna de tweede versie van de teksten. Efficient en effectief. 

Ik zie dat je soms in het buitenland zit, kunnen we wel samenwerken?

Maar natúúrlijk. Parttime digital nomad hier, dus als het aan mij ligt, werken we lekker online. Dat doe ik regelmatig en werkt minstens zo goed als offline (en zeker zo effectief). Alles verloopt hetzelfde, maar dan via Google Meet, de Google Drive en alle andere online mogelijkheden. Ik voorzie geen moeilijkheden. 

Waarom werk je voor het webtekstentraject vanaf 4 pagina's?

Omdat het goed is om alles in één keer aan te pakken. Niet een homepagina uitbesteden en de rest zelf doen. Weg eenheid. Ik zou het bijna geldklopperij vinden als ik enkel één pagina voor je schrijf. Dus vandaar: alles of niets. 

Opzichzelfstaande salespagina? Die schrijf ik dan wél weer voor je. Alleen dan moet je wel aan een hogere investering denken dan die €225. Een salespagina is (meestal) langer, gaat in op nog meer pijnpunten, verlangens en bezwaren van jouw klanten. Kost tijd dus. Vandaar een hogere prijs. Na ons belletje kan ik je een betere richting geven qua prijs. 

 

Kun je mijn (web)teksten herschrijven?

Nee, helaas. Dat doe ik niet. Wat ik wél doe is een Copy Review. Jij stuurt jouw (web)teksten door, ik review en geef je superconcrete feedback. Niet ‘het mag wel wat pakkender’, maar ‘als je (dit) en (dat) toevoegt, wordt dit stuk tekst nog beter, omdat je dan écht laat zien dat je je klant kent’. Om maar ff wat te noemen. 


Ik review op basis van je titels, openingszinnen, opbouw, een heldere boodschap, persoonlijkheid en geef je al mijn tips en tricks. 

Op basis van mijn concrete feedback ga jij vervolgens zelf aan de slag, zodat jouw web(teksten) 100% logisch voelen, écht ‘JOU’ zijn en helemaal van het scherm spatten. Kosten? €99 exclusief btw per pagina. 

LET’S CONNECT

Klaar voor unieke en onderscheidende teksten, voor meer, leukere én beter betalende klanten? Ik sta te springen om te tikken.

Geïnteresseerd in: