"Freelance tekstschrijver in de reisbranche gevonden! "

tekstschrijver reisbranche

Dus, stop maar met zoeken

Einde blog. 

Zonder gekheid: schrijven over de reisbranche is één van de dingen die ik het liefste doe. Wat zeg ik? Het ALLERliefste. En gaat niet om mij, dat weet ik. Maar met mijn ervaring krijg je de beste reisverhalen voor jouw bedrijf of website.

Schrijven gaat vanzelf bij mij. Geef mij input, vertel me je verhaal en ik zorg voor een lopend, converterend verhaal. Maar schrijven over reizen is iets wat nóg makkelijker gaat. Ik mag dan wel een freelance tekstschrijver uit Breda zijn, maar nóg liever ontdek ik plekjes buiten deze mooie stad.  

Tekstschrijver in de reisbranche

En dat geldt ook voor schrijven over de reisbranche. Ik adem en leef de bergen. Ik ben gek op avontuur. Op mijn ‘over mij‘ pagina schrijf ik: ‘geef mij de bergen en ik ben een gelukkig mens’. Ik kan niet uitleggen wat de bergen met me doen, maar een omschrijving als ultiem geluk komt aardig in de buurt. Alsof ik compleet ben en alle zorgen vergeet. En dat is oprecht niet overdreven.

Freelance tekstschrijver in de reisbranche

Verhalend & inspirerend

Met die verslaving voor de bergen kan ik een reisverhaal natuurlijk meer dan goed op papier krijgen. Je ontvangt verhalen alsof je er zelf bij bent, alsof je zelf langs de kabbelende riviertjes loopt, om de ultieme top na uren zwoegen te bereiken. Eenmaal bovenop de berg, zak je rustig in het gras. Tevreden kijk je om je heen, terwijl de zweetdruppels over je rug lopen. Niets kan je meer gebeuren, denk je, terwijl je de verte in kijkt. Het uitzicht is niet te beschrijven, evenals het gevoel dat je bekruipt. On top of the world

Goed. Ik dwaalde even af.

Zonder gekheid, laat dat schrijven maar aan mij over. Ik ben niets voor niets mijn eerste eigen website over reizen begonnen. Mijn trots. 

tekstschrijver in de reisbranche
Zegt genoeg toch? Tekstschrijver in de reisbranche gevonden

Treinreizen, reisblogs, actieve verhalen, avontuur

Van verhalend schrijven tot dag-tot-dag beschrijvingen. Van treinreizen tot tours door Afrika. Actieve verhalen gezocht? Ik spring een gat in de lucht en help. Ik ben van mening dat je met meer ervaring, nóg beter kunt schrijven over reizen

Ik ben van mening dat een tekstschrijver (bijna) over alles moet kunnen schrijven, maar eerlijk is eerlijk: ik moet er niet aan denken om allerlei technische blogs te schrijven. En als tekstschrijver met een voorkeur voor de reisbranche is dat niet gek toch?!

Ben je dus op zoek naar een tekstschrijver in de reisbranche, outdoorbranche of voor andere toffe dingen die met reizen te maken hebben? Je ontvangt informatieve, inspirerende of converterende webteksten. Want dat is natuurlijk het doel. 

Benieuwd naar mijn aanpak voor webteksten of blogs in de reisbranche? 

Hey you

Avontuurlijke tekstschrijver hier. Ik deel graag mijn kennis met jou. En aangezien ik hamer op het schrijven van blogs, blijf ik zelf natuurlijk niet achter

Nog meer inspiratie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.