Joe! Freelance tekstschrijver uit Breda hier

Je probeert het al een tijdje: goede teksten schrijven voor de website, een blog of magazine. Het blijkt moeilijker dan gedacht. De ideeën zitten perfect in je hoofd, maar komen allesbehalve op papier.

Letters en woorden achter elkaar zetten is één ding, maar teksten schrijven die van het beeldscherm spatten, is van een ander kaliber. Laat staan dat je er tijd voor hebt. 

 

Bovendien heb je geen idee hoe je:

  • vindbaar bent binnen Google;
  • de juiste zoekwoorden achterhaalt; 
  • inspirerende en onderscheidende content schrijft;
  • je doelgroep écht overtuigt;
  • de lezer aanzet tot actie.

Tijd om hulp in te schakelen.  

Freelance tekstschrijver Breda

Freelance tekstschrijver Breda

Op zoek naar een tekstschrijver? Ik help je graag vooruit. Waar jij uitblinkt in jouw bedrijf of onderneming, ben ik goed met woorden.

WEBTEKSTEN LATEN SCHRIJVEN

SEO-proof webteksten nodig, zodat je vindbaar bent voor potentiële klanten? Je doelgroep raken en hen overtuigen van jouw product of dienst?  

BLOGS LATEN SCHRIJVEN

Waarde delen, je expertstatus laten zien én meer gerichte bezoekers naar je website trekken? Met blogs ben je online zichtbaar en bereik je potentiële klanten. 

SCHRIJVEN VOOR MAGAZINES

Prachtige interviews of verhalen laten vastleggen? Commerciële content voor vakbladen of artikelen voor magazines nodig? Print en online allebei mogelijk. 

CONTENT IN DE REISBRANCHE

Lezers weg laten dromen met inspirerende content? In de reisbranche is zichtbaar zijn harder nodig dan ooit. Als reisblogger help ik graag met contencreatie. 

Goede teksten zijn véél meer dan wat letters op papier. Heb jij teksten nodig die feilloos aansluiten bij jouw doelgroep? Die perfect omschrijven wat jij oplost voor hen en waarom ze bij jou moeten zijn? Resultaten waar jouw klanten niet omheen kunnen?

You need me. 

Hoewel ik graag op reis ben, werk ik het grootste gedeelte van het jaar ‘gewoon’ vanuit de parel van het zuiden: Breda. 

Tekstschrijver Breda
Freelance Tekstschrijver Breda

Freelane tekstschrijver Breda

Koffietje in Breda?

Trotse inwoner van Breda of omstreken? Zin om écht samen te werken aan jouw bedrijf en teksten? Geen digitale sessie, maar écht contact? 

Ik kan wel zeggen dat mijn teksten goed zijn, maar werkt het niet veel beter als anderen mij beoordelen als tekstschrijver? Hieronder vind je een aantal fijne reviews van fantastische klanten:  

“Wow, dit is fantastisch!! Ik ben hier écht zo blij mee! Vind het écht gaaf hoe je het voor elkaar krijgt mijn wat wollige teksten om te zetten naar iets wat helemaal bij me past, dikke complimenten hiervoor!”

Josephine Kobussen

Marketing, communicatie & online support, MANNA.

LETS'S CONNECT

Ik wil meer informatie over:

5 + 15 =