De allerleukste én beter betalende klanten aantrekken met onderscheidende copy?

Als copywriter en copy co-creator zorg ik of zorgen we samen voor ijzersterke, persoonlijke en unieke teksten, zodat jij jezelf als onderscheidend merk neerzet, sterk positioneert en daarmee de allerleukste én beter betalende klanten aantrekt. 

Kristel copywriter

Tell me more

Wie, wat, waar

Jij bent een dienstverlenende ondernemer die het eigenlijk echt al wel prima doet. Je draait al even mee, hebt een sterk eigen aanbod en genoeg klanten. 

Maar voor prima doe je het niet meer. Je voelt aan alles dat het tijd is om te groeien met je bedrijf. En dat begint bij de basis: ijzersterke content. 

Er is alleen één klein detail…. 

Die basis mist bij jou. 

Je teksten zijn best leuk hoor, daar niet van. Maar met ‘leuk’ kom je niet verder. De teksten die de tante van je buurvrouw schrijft, zijn ook leuk. Daar win je de wedstrijd niet mee. 

Stiekem weet én wil je het wel: 

  • Zichtbaar zijn
  • Scherp schrijven
  • Afscheid nemen van gortdroge en informatieve teksten

Je mist alleen de HOE. 

But hey, it’s your lucky day. Ik help je namelijk met die basis. Een basis die iedere ondernemer zou moeten bezitten.  

De tijd is nu

This is all you need

Er zit namelijk veel meer in jou. En dat wil je laten zien. Met teksten. 

Eigenheid, persoonlijkheid, onderscheidendheid. 

Ben maar niet bang: eigenheid of persoonlijkheid betekent niet dat je je hele levensverhaal online moet gooien. Liever niet zelfs. Van alleen maar kwetsbare of traumatische verhalen delen, is geen enkele ondernemer groot geworden. Het draait vooral om originaliteit, jouw visie, jouw missie, jouw ‘why’ (ook al heb ik stiekem een hekel aan dit woord). 

En dan eigenheid. Ik blijf het herhalen. Eigenheid in je teksten is belangrijker dan ooit. Op het moment van schrijven zijn er meer ondernemers dan ooit. Ook AI is populairder dan ooit. 

Weet je wat dit betekent? Dat er steeds meer gemiddelde ondernemers zijn. Meer webdesigners, fotografen, marketeers en meer coaches. Maar die teksten? Die lijken allemaal op elkaar. Het is eenheidsworst. En die onderscheidendheid? Die blijft weg. 

Maar jij, JIJ bent niet gemiddeld. Jouw oplossing voor de klantenstroom waar je op hoopt, zit ‘m in kwalitatieve en ijzersterke copy.  

Het is toch heerlijk als klanten smullen van jouw teksten en dáárom met jou samenwerken en niet vanwege een toevallige vraag die ze bij je droppen? Hoe tof is het als jouw teksten herkenbaar zijn, prikkelen en écht laten zien waarom jij anders bent dan je concurrent? Als je dát met teksten voor elkaar krijgt, zul je zien dat jouw potentiële klanten jou niet meer vergelijken met anderen. Ze hebben namelijk de keuze al gemaakt. Omdat jij via de socials, via je website en via je mails al laat zien dat jij de juiste persoon bent. 

Jij hebt betere, sterkere en unieke teksten nodig die passen bij jou en je bedrijf. Boven het maaiveld uitsteken, voordat je wordt ingehaald door andere ondernemers. De tijd is nu. 

Samenwerken? Graag.

Hoe? Dat lees je hieronder 

Cracking the Content Code

Uitbesteden

7

3 maanden samen aan de slag. Co-creatie. Dáár zit de kracht. Jij levert input en schrijft. Ik tweak, finetune en help je om ervoor te zorgen dat het nóg beter aansluit bij jouw klanten. Van specifieke woorden tot en met alinea’s. Niets blijft ongezien.  

Zodat schrijven makkelijker gaat en jij klanten aantrekt die investeringsbereid zijn, omdat ze 100% aangaan van jouw copy. 

7

Heb je een hekel aan schrijven, maar wil jij wel (bijna) dezelfde resultaten behalen? Besteed dan het schrijven uit aan mij. Van webteksten tot blogs en van LinkedIn posts tot mailings. 

Ik schrijf met liefde en plezier en help jou aan meer, leukere en beter betalende klanten. 

Het is aan jou

Wat kies je?

  • Je gaat nu verder zoals je al deed. Het gevolg? Jouw ideale klant bereikt jou niet en jij blijft hangen op je omzetplafond. 

 

  • Je komt in actie. Door het teksten schrijven uit te besteden of – nog beter – door 3 maanden samen te werken in het Cracking the Content Code traject. Zodat meer, leukere en beter betalende klanten naar jou toekomen. Niet toevallig ‘omdat je in de buurt woont’ maar omdat ze 100% voor jou kiezen.
Teksten schrijven

Wat anderen over mij zeggen als copywriter:

Nina Lindeman

All Athlete Coaching

“Kristel heeft voor mijn website de teksten geschreven en dit heeft ze mega goed gedaan. Precies zoals ik het wou! Persoonlijk, vriendelijk en superfijn leesbaar. Dus als je leuke, persoonlijke teksten wil dan raad ik Kristel 100% aan :)”
maaike van de graaf

Toine Brouwers

Incassospecialist bij Incassonet Breda

“Meestal aan het einde van de week wanneer alle telefoontjes zijn gepleegd, e-mails en brieven zijn verstuurd de betalingen zijn overgemaakt naar de klanten de boekhouding is gedaan ect., is het tijd om content te gaan schrijven. Waar ga je het dan over hebben? Kan ik dat zo wel schrijven?

Gebrek aan tijd rust en inspiratie zorgden ervoor dat ik te vaak bijna dezelfde teksten schreef waarvan ik de helft niet eens gebruikt heb. Echt zonde van de tijd dus. Die tijd had ik dus beter kunnen besteden aan iets waar ik wel heel goed in ben of aan mijn hobby.

Sinds kort werk ik samen met Kristel Jansen. En met deze regel doe ik haar echt te kort. Kristel voelt perfect aan waar ik naartoe wil met onze boodschap. Mijn te vaak lange teksten weet ze kort, bondig en prettig leesbaar op papier te zetten.

Onze boodschap wordt beter gelezen, levert meer respons op en het kost me nog minder tijd ook. En de tijd die ik er nu aan besteed, is veel prettiger omdat je samenwerkt met iemand die doet wat ze leuk vindt en waar ze echt goed in is.”

Review Daisy

Kristel, avontuurlijke copywriter hier

 

Ik kan hier nu neerzetten dat ik gek ben op tekst, houd van schrijven en 100% aanga van scherpe tones of voice. 

Maar dat lijkt me nogal logisch. 

Het lijkt me voor jou veel leuker om te lezen dat ik een échte berggeit ben en nergens gelukkiger ben dan wanneer ik aan het hiken ben in de bergen. 

 Als anderen mij omschrijven komt – naast avontuurlijk en sportief – altijd het woord vrijheid voorbij. Niet alleen vrijheid om te reizen, ook vrijheid in het leven. Het was een meer dan logische stap dat ik ging ondernemen. En weet je, die vrijheid in het ondernemen gun ik jou ook. Dat start met de basis: teksten. Inmiddels heb ik al ontelbaar veel teksten geschreven, onwijs mooie resultaten geboekt en is het mijn doel om sámen met jou nóg meer impact te maken. Met teksten. 

Je zult het merken als we samenwerken. Ik kan niet wachten. 

Teksten laten schrijven door Kristel

Het is aan jou